Palafrugell dicta un ban d'alcaldia per garantir l'ordre a les seves platges

Palafrugell

Data: 08/07/2024


Marc Marqués

Palafrugell dicta un ban d'alcaldia per garantir l'ordre a les seves platges 

A les zones de platja del municipi de Palafrugell  s'hi va notant més afluència d'usuaris. El que és cert és que són cales amb poca capacitat de persones i que, per tant, tendeixen a una ràpida massificació. 

L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha dictat un ban amb l'objectiu de garantir l'equilibri entre gaudir i conviure a les platges del municipi durant tota la temporada d'estiu. 

En aquest ban s'inclouen els passejos marítims, els espais públics del litoral de Palafrugell i els camins de ronda. Jugar a pilota, utilitzar altaveus, fer botellots, fumar o pescar fora de l'horari establert son només algunes de les activitats que resulten prohibides. Ara bé, què en pensen els usuaris de la zona?

Molts estan completament d'acord amb les prohibicions, però d'altres creuen que per gaudir no hauria d'haver  ni límits ni normatives. L'incompliment de la normativa pot provocar una sanció econòmica, amb multa, per imports que van des dels 100 fins els 1.500 €. Una quantitat que ha sorprés a certs usuaris.


Les cales de Palafrugell tenen capacitat per a poques persones i per tant tendeixen a una massificació més ràpida. Per això, la prohibició d'algunes d'aquestes activitats ja fa anys que està en vigor, però l'Ajuntament ha volgut recordar la importància de seguir la normativa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política