L'equip de govern de Palafrugell fa balanç del primer any de mandat

Palafrugell

Data: 21/06/2024

Fa uns dies es va complir un any de la constitució dels nous Ajuntaments després de les eleccions del 2023. A Palafrugell, els resultats d'aquestes i els posteriors pactes van portar a governar al PSC, liderat per Juli Fernández, amb Som Gent del Poble, amb Isidre Tenas al capdavant.

Ara que ja ha passat un any, ha tocat fer balanç d'aquests primers dotze mesos i ho han fet amb una roda de premsa a la sala de plens de l'Ajuntament. Més enllà de valorar positivament la feina feta durant el primer any de mandat, també han presentat els reptes de futur als que s'enfronta el municipi, que es basen en l'habitatge, el turisme, el canvi climàtic, en servei a les persones i la nova governança.

Pel que fa a esports, que és la regidoria que lidera el primer tinent d'alcalde, Isidre Tenas, ha destacat totes les competicions, proves i esportistes que Palafrugell ha acollit en aquests darrers mesos, i també ha exposat que ja s'ha fet un pas més per construir la nova zona esportiva de Mas Mascort.

En definitiva, l'equip de govern fa un balanç positiu del primer any, però té molts reptes als que fer front i projectes que posar en marxa, avançar i acabar durant els tres anys més que els queden per davant d'aquest mandat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política