Mònica Rios ja no és regidora de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

El nou govern de la Generalitat de Catalunya ha provocat canvis als diferents ajuntaments catalans. Un d'ells és el de Mònica Ríos. La fins ara segona tinent d'alcalde i número 2 del PSC a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró deixa el consistori per ocupar-se de diverses Comissions de Treball del Parlament de Catalunya. Ho ha fet després de 13 anys a la política local. 

Mònica Ríos ha deixat de ser regidora de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Després de 13 anys a la política local, Ríos marxa al Parlament de Catalunya per ser la secretària de la mesa de la Comissió d'Esports, la portaveu a les Comissions d'Infància i Drets socials i inclusió i serà present a la comissió d'Educació i Formació Professional. Tanca així el que ella descriu com "una etapa fantàstica" de la seva vida. 

Ríos va entrar a l'ajuntament l'any 2015 sent la número dos del PSC. Després d'una legislatura a l'oposició, van passar a l'equip de govern i va ser regidora de Dinamització Comunitària, Participació Ciutadana i Recursos Humans. El 2023, el PSC va guanyar les eleccions i, des de llavors, Ríos ha ocupat les àrees Acció Comunitària, Habitatge i Recursos Humans.

De la política local destaca la cordialitat entre els diferents partits polítics i com, malgrat les diferències, comparteixen alguns dels projectes locals.  Una relació que no és així al Parlament de Catalunya.

És diputada al Parlament des de 2021 i, tot i que marxa de l'ajuntament, no descarta tornar a la política local. Qui la substitueix és la Dolors Escobar, número set a les llistes del PSC al municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política