El senador Joan Bagué traslladarà al Senat demandes palamosines

Palamós

Data: 28/08/2024

Marc Marquès

El senador Joan Baptista Bagué i Roura ha visitat el municipi de Palamós convidat per l'equip de Junts a Palamós. Assumptes com la inclusió de Palamós a l'espai Schengen o el finançament del Passeig del Mar han estat els temes comentats.


El representant de Junts per Catalunya al Senat, Joan Bagué, s'ha reunit amb tot l'equip local de Junts per Palamós per parlar sobre una sèrie de qüestions que ja van tractar fa uns mesos: incloure el municipi a l'espai Schengen o inversions per resoldre l'aparcament del passeig de Palamós i millorar el mateix Passeig, una decisió que fa anys que persegueixen.

Per la seva banda, el regidor d'hisenda i portaveu de Junts a Palamós i Sant Joan, en Raimon Trujillo afirma que el compromís de l'equip amb el municipi va més enllà de fer propostes estèrils. Des del seu equip diuen que estan treballant per aconseguir el màxim de recursos.

L'equip de Junts a Palamós confia en la realitat d'un aparcament subterrani al municipi. Creuen que era una de les qüestions imprescindibles de quan ells van entrar al govern municipal. Per aquest motiu, diuen que ara s'està treballant en aquest aspecte.

El mateix equip també ha presentat una sèrie de propostes al Senat que segons el senador Joan Bagué gestionaran. L’equip municipal afirma que continuaran treballant pel municipi de Palamós i Sant Joan.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política