Pere Deulofeu ja és regidor de l’Ajuntament de Palamós

Palamós

Data: 12/08/2024

Pere Deulofeu ja és regidor de l'Ajuntament de Palamós. Ho fa en substitució del seu company de partit, Josep Coll, que va renunciar al càrrec el mes de juliol. Falta saber si Deulofeu heredarà totes les àrees del seu successor o si es restructuraran les regidories del govern municipal. 

Així ha jurat el càrrec Pere Deulofeu com a nou regidor de l'Ajuntament de Palamós. Deulofeu entra al consistori sent el número 4 del PSC a les eleccions municipals i després de la renúncia de Josep Coll. Ara s'inicia com a regidor amb tres anys de legislatura al davant.

Coll ocupava les regidories de RRHH i organització, Atenció Ciutadana, Transparència, Noves Tecnlogies, Esports i Via pública. Falta saber com es reestructurarà el govern municipal i de quines àrees se n'encarregarà Deulofeu. Arriba amb la legislatura començada i ho fa amb la intenció de treballar al màxim per la ciutadania.

Deulofeu s'ha estrenat en el ple extraordinari d'aquest dilluns on s'ha aprovat l'acord d'aprovació definitiva del Projecte d'obres de reforma del Passeig del Mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política