L’Ajuntament de Palafrugell inicia el procés de licitació del nou contracte d’escombraries

L’Ajuntament de Palafrugell inicia el procés de licitació del nou contracte d’escombraries
Palafrugell

Data: 06/09/2024

L'Ajuntament de Palafrugell en el Ple del mes d’agost va aprovar l’inici del procediment per a la licitació del nou contracte d’escombraries. D’aquesta manera, s’obre el procés per tal que les empreses puguin optar a realitzar aquest servei, amb un nou contracte que tindrà una durada de 8 anys sense opció de pròrroga.

En concret, el nou contracte inclourà els serveis de recollida de residus municipals, la neteja viària i del front litoral i la gestió de la deixalleria municipal. El servei està pressupostat per un import anual de 7.032.096,74 €. Del total, un 50% va destinat a la recollida de residus, un 43% a la neteja viària i un 7% a la deixalleria municipal.

El servei aportarà novetats com l’adequació d’una nova nau, nous camions de recollida i de neteja viària i l’ampliació del servei de recollida porta a porta, entre d’altres.

Si no hi ha entrebancs en el procés, la previsió és poder tancar el contracte amb la nova empresa adjudicatària entre finals de gener i febrer de l’any vinent. Tot i això, les novetats d’aquest contracte s’anirien aplicant gradualment al llarg de 2025.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política