El ple municipal de Palamós aprova el projecte de reforma del Passeig del Mar

Palamós

Data: 12/08/2024

Palamós és cada vegada més a prop de tenir un nou Passeig del Mar. L'Ajuntament ha aprovat el projecte per la reforma del passeig amb 10 vots a favor i sis en contra. La primera fase de les obres durarà 14 mesos entre el novembre de 2024 i març de 2026 i tindrà un cost de 6,9 MEUR. El govern veu clar el projecte, mentre que els grups de l'oposició tenen molts dubtes de l'execució i la seva necessitat. 

El ple de l'Ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte de reforma del Passeig del Mar. Ho ha fet amb els 10 vots favorables de l'equip de govern, mentre que Som-hi, la Cup i Vox hi han votat en contra. Ara s'iniciarà la primera fase amb un cost de gairebé 7 milions d'euros, tres dels quals provenen de fonts europeus.

Destaquen, principalment, la creació d'una xarxa per recollir l'aigua de la pluja i evitar inundacions al centre de la ciutat. Des del consistori tenen previst començar les obres al novembre i acabar-les el març de 2026, per complir amb els requisits de la subvenció. El projecte contempla una nova plaça entre carrer Aragó i carrer Provença, eixamplar la vorera i un nou carril bici entre el carrer Provença i l'Enric Vincke i entre aquest i el carrer Carmel modificar la disposició de vehicles i aparcaments.

En ple d'aquest dilluns s'han aprovat algunes al·legacions com la de Som-hi, que demanava que el par comptés amb una zona de jocs infantils. Junts, un dels socis de govern, també havia presentat al·legacions, però les ha acabat retirant. Des del govern, tenen molt clar que la reforma s'ha de fer. Una seguretat que des de l'oposició posen en dubte.

A aquestes feines d'obres se'ls hi sumarà una segona fase que permetrà integrar el passeig amb la platja.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política