En el marc de l'espai "Diàlegs per a la Igualtat" que organitza la Biblioteca de Palafrugell, la periodista catalana Txell Feixas, que ha estat corresponsal a Beirut fins al 2021, ha donat a conèixer a través de la seva vivència personal, com és la realitat de la dona en el món àrab. Ho ha fet comentant els seus dos llibres: "Dones Valentes" i "Aliades", amb els quals ens descobreix històries que normalment no troben espai als informatius.
La periodista Txell Feixas, que ha estat corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a Beirut fins al 2021, ha donat a conèixer a través de la seva pròpia experiència, quin és el paper de les dones que viuen a l'Orient Mitjà, en una xerrada que forma part de la programació "Diàlegs per a la Igualtat" de la Biblioteca de Palafrugell.
Txell, autora dels llibres "Dones Valentes" i "Aliades", ha comentat de què tracta cada obra i el que vol posar de manifest en cadascuna.
La intenció de la Txell amb les seves dues obres, és descobrir quina és la realitat de la dona en el món àrab, trencar amb els tòpics i prejudicis que tenim a occident i, en definitiva, aportar una visió més positiva de la que normalment es parla als informatius.
Un aspecte fonamental és entendre que molts homes a l'Orient Mitjà també estan canviant la visió que tenen de la dona i, en alguns casos, fins i tot, actuen com agents de canvi impulsant-les des de nenes a lluitar pels seus drets.
L'espai "Diàlegs per a la Igualtat" s'organitzarà cada dos mesos amb dones escriptores per fer una visió més àmplia de les desigualtats, a la sola polivalent de la Biblioteca de Palafrugell.
Comentaris (0)