Palafrugell crearà una agenda estratègica per establir els pilars de transformació urbana

Palafrugell

Data: 19/06/2024

Palafrugell crearà una agenda estratègica que estableixi els pilars de transformació urbana de Palafrugell d'ara fins al 2040. L'objectiu és establir un nou model de desenvolupament sostenible des del punt de vista social, econòmic i ambiental pel municipi amb el consens de l'oposició i entitats i la participació ciutadana.

Per afrontar els reptes del municipi de Palafrugell, l'Ajuntament té previst crear un document amb les línies a treballar i a desenvolupar a la vila en l'horitzó del 2024. Es tracta de l'Agenda Estratègica de Palafrugell que incorporarà els principis clau del nou model de desenvolupament sostenible des del punt de vista social, econòmic i ambiental.

L'Ajuntament de Palafrugell té previst en breu recollir dades tècniques per ajudar a analitzar la realitat actual del municipi. Els quatre eixos d'anàlisi són: les persones, el territori, l'economia i la governança.

Després de l'estiu s'obriran diferents canals de participació ciutadana perquè tothom que vulgui pugui aportar idees i reflexions sobre com s'imagina el municipi. Després es procedirà a la redacció del document i la seva aprovació.

La idea també és afrontar i reflexionar sobre la contribució local als grans desafiaments globals com el canvi climàtic, la transformació del model econòmic o la lluita contra les desigualtats.

La voluntat del govern municipal és arribar al màxim de consens possible tant amb l'oposició com amb les entitats i associacions del municipi

La idea és que aquest projecte estigui enllestit a finals d'aquest any o principis del que ve per poder començar a aplicar totes les idees.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política