L'Ajuntament de La Bisbal ha mobilitzat prop de 1,5 milions d'euros des del mes de març

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/07/2024

Júlia Moner 

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha mobilitzat prop d’1,5 milions d’euros des del passat mes de març.

Aquest dilluns es va celebrar un Ple municipal extraordinari amb l’objectiu de poder suplementar en 250.000 euros la partida per la millora de les instal·lacions esportives de la ciutat. I amb això, ja s’ha aconseguit un increment de recursos d’1.500.000 euros que, en paraules de l’alcalde del municipi, Òscar Aparicio, «han de servir per anar posant al dia els equipaments de la ciutat».

La darrera modificació va comptar amb el vot favorable de tots els grups polítics que configuren el consistori. I es destinaran 600.000 euros nous, per aconseguir que els equipaments i les instal·lacions esportives que porten anys de retard, estiguin a l’altura del que necessita una ciutat de prop de 12.000 habitants.  

Aquesta serà una de les primeres inversions, que s’haurà de continuar els propers anys, amb la reforma dels vestidors i construcció d’un nou Pavelló. Però, al ple del passat 25 de juny ja es van aprovar altres mobilitzacions de recursos públics i noves inversions, com els 55.000 euros pel finançament de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, els 7.500 euros per les polítiques d’igualtat o 6.000 euros pel torneig de pàdel.

Amb tot això, des de l’equip de Govern busquen poder executar la capacitat econòmica de l’Ajuntament, que està en inversió, i posar al dia la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política