Juli Fernández i el PSC Palafrugell proposaran Laura Millán com a nova alcaldessa

Juli Fernández i el PSC Palafrugell proposaran Laura Millán com a nova alcaldessa
Palafrugell

Data: 29/08/2024

Juli Fernández i el PSC Palafrugell proposaran Laura Millán com a nova alcaldessa de Palafrugell. La proposta compta amb el suport de Som Gent del Poble. La candidata és actualment la segona tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Joventut, Festes, Grans esdeveniments de la ciutat.

L'actual alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha acordat presentar la regidora Laura Millán Morales com a candidata a l’alcaldia, un cop ell renunciï al càrrec. Millán, compta també amb el suport de Som Gent del Poble.

Abans de formalitzar la candidatura, l’Assemblea de militants del PSC Palafrugell haurà de ratificar la proposta. Posteriorment, se sotmetrà al Ple la votació de  la nova alcaldessa que comptaria amb els vots a favor d’11 edils dels 21 totals. Amb el seu nomenament, Laura Millán es convertiria en la primera dona alcaldessa al municipi de Palafrugell.

Aquest canvi en l’alcaldia de Palafrugell es produeix després que l’actual alcalde, Juli Fernández, hagi estat nomenat Secretari General d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Laura Millán Morales, nascuda a Palafrugell l’any 1991, va ser regidora a l’oposició entre el 2019 i el 2023. Per les eleccions a l’alcaldia de 2023, es va consolidar com la número 2 a la llista del PSC Palafrugell i actualment és la segona tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Joventut, Festes, Grans esdeveniments de la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política