Coneixem la Laura Millán, la nova alcaldessa de Palafrugell

Palafrugell

Data: 09/10/2024

Des d'aquest dimecres, Laura Millán és l'alcaldessa de Palafrugell. Ara afronta dos anys i mig de legislatura on la cultura i la cohesió social són dos dels eixos clau del govern municipal. Arriba a l'alcaldia després d'estar quatre anys a l'oposició (2019-2023) i un any i mig al capdavant de Cultura, Festes, Joventut i Grans esdeveniments. Explica com afronta el repte i què l'ha portat a liderar el consistori palafrugellenc.

Laura Millán és la nova alcaldessa de Palafrugell. Nascuda l'any 1991 és graduada en mestre de primària i anglès, sent mestra al Cor de Maria de la Bisbal d'Empordà. Explica que sempre ha tingut interès per les ciències socials i la història i a la universitat ja va participar en diferents moviments d'estudiants.

És llavors quan decideix entrar a la política local a les llistes del PSC. A partir d'avui agafa el relleu de Juli Fernández, més aviat del que s'esperava. Va anar a les llistes del PSC el 2019. Van ser quatre anys a l'oposició i des de juny de 2023 ha estat regidora de Festes, Joventut, Cultura i Grans Esdeveniments de la Ciutat. Ara assumirà l'alcaldia amb responsabilitat i ganes

Millán és la primera alcaldessa de la ciutat, però al Baix Empordà diu que "no és una cosa nova". Pobles veïns com Mont-Ras i Begur en són un exemple i diu que el que governarà "amb la seva personalitat". Diu que la honestedat i la humiltat, dos dels seus valors. Per endavant té dos anys i mig de legislatura on la cultura, el territori i la cohesió social són tres dels eixos clau.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política