Tret de sortida a la campanya 'Palamós, la botiga vora el mar' per potenciar comerç local

Palamós

Data: 26/07/2024

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós posa en marxa aquesta iniciativa amb l'objectiu d'impulsar el comerç local i posicionar l'eix comercial palamosí com un pol d'atracció per a residents i visitants. Els comerços participants en aquesta campanya, s'identifiquen amb un distintiu que aquest matí ja s'ha començat a repartir entre les botigues i establiments.

Aquest matí l'Ajuntament de Palamós ha presentat la campanya "Palamós, la botiga vora el mar". Una iniciativa que busca impulsar el comerç local i posicionar l'eix comercial de la ciutat com un pol d'atracció per a residents i visitants. La campanya inclou un forta presència publicitària a l'eix comercial per tal de fer el màxim efecte amb la iniciativa.

El regidor i la presidenta han destacat la importància d'aquesta iniciativa per a reforçar la identitat comercial de Palamós i mostrar la diversitat i qualitat dels establiments locals. Alhora que també treballen per aprofitar l'oportunitat que ofereixen els creueristes per donar a conèixer una oferta comercial única.

Les botigueres comparteixen que aquest tipus d'iniciatives són molt benvingudes pels seus negocis, ja que avui en dia amb tota l'oferta que hi ha costa que la gent vagi a la botiga de poble. Però aprofita per destacar els trets distintius en l'atenció durant la compra i en qualitat.

Així doncs, comença aquesta campanya de comerç local amb força i ganes tant per l'organització com pels botiguers i botigueres. Dinamitzant carrer Major, carrer Cervantes i tot plegat l'eix comercial del centre. A l'espera de valorar-ne els resultats i continuar treballant-la durant tot l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política