Dolors Escobar és la nova regidora de Platja d'Aro

Dolors Escobar és la nova regidora de Platja d'Aro. Aquest dilluns al ple va prendre possessió. La socialista es farà càrrec de les àrees de Benestar Social, Habitatge i Recursos Humans fins a finals de legislatura, l'any 2027. Pren el relleu a Mònica Ríos que va renuncia l'acta per assumir noves responsabilitats a la Generalitat de Catalunya.

És el moment en què Dolors Escobar pren possessió com a nova regidora del PSC al municipi de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Escobar havia ocupat el número 7 a la llista del partit per les eleccions del 2023 i ara arran de la renúncia de la Mònica Ríos, per assumir noves responsabilitats parlamentàries, formarà part de l'equip del govern municipal. En concret, portarà les àrees de Benestar Social, Habitatge i Recursos Humans fins al 2027.
En l'acte de presa de possessió en el darrer ple, Dolors Escobar, va agrair la confiança per assumir aquestes responsabilitats. Un nou repte que encara apostant pel diàleg i el consens.

El relleu ha provocat més canvis al cartipàs. Maria Blanco, regidora de Cultura, Ensenyament i Tradicions, gestionarà ara també l'àrea de Dinamització Comunitària. D'altra banda, el regidor Josep Amat passa a ser el 2n tinent d'alcalde i Maria Blanco a 4a tinent d'alcalde.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política