Joventut i Promoció Econòmica uneixen forçes per potenciar l'esperit emprenedor

Les arees de Joventut i Promoció Econòmica treballen unides per oferir a tothom qui tingui idees d'emprenedoria, el suport i coneixement de les eines disponibles per entrar al món empresarial. Una iniciativa que busca donar les facilitats a les idees emprenedores del territori, que segons declara la regidora Imma Gelabert, "no en són poques i hi ha molt de talent".

Les unitats de Joventut i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró han treballat en conjunt per oferir al teixit emprenedor del municipi la segona Jornada d'Emprenedoria Jove.

Aquesta jornada ha tingut lloc aquest matí a l'Hotel Aromar de Platja d'Aro, amb una conferència impartida per Toni Sánchez titulada "Emprendre en el segle XXI". En ella, ajuda a tothom qui vol emprendre a buscar les eines clau per agafar aquella idea que té l'emprenedor i transformar-la en una realitat. Sempre tenint en compte la velocitat del canvi en els temps que corren.

Sánchez recalca que l'emprenedoria d'un projecte s'ha de gaudir des del principi i també durant el seu desenvolupament, per perdre les pors però mai la continuïtat, un tret molt important dels projectes emprenedors.

Després de la ponència, el matí ha continuat amb un networking amb experiències de joves emprened@rs, la presentació de l'experiència ARO Emprèn de l'Institut Ridaura i el lliurament de Premis ARO Emprèn de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró per a joves emprenedors del municipi. Tot plegat, una jornada que busca donar les facilitats a les idees emprenedores del territori, que no en són poques.

Castell-Platja d'Aro i s'Agaró pot presumir d'un recorregut exemplar en la història de l'emprenedoria. És per això que es vol fomentar que aquestes idees innovadores continuïn creixent sempre.

Per a més informació sobre el servei gratuït d'assessoria per l'emprenedoria, podeu contactar amb la Unitat de Joventut (972 825 463 · 691 675 143 · joventut@platjadaro.com · web) o amb AROimpulsa (972 804 207 · 697833 373 · aroimpulsa@platjadaro.com).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política