Som-hi per Palamós i Sant Joan dubta amb el nou passeig i alerta de la manca d’aparcament

Som-hi per Palamós i Sant Joan dubte amb el projecte de reforma del passeig marítim i alerta de la manca d'aparcament al centre de la vila. En una entrevista a l'Aquí l'Empordà de Televisió Costabrava, han explicat perquè van votar en contra del projecte del nou passeig marítim i de per què creuen important iniciar la reforma del POUM per un nou aparcament a la zona de l'arbreda.

L’aparcament al centre de Palamós, la seguretat i reformes urbànistiques com la del Passeig Marítim són tres dels temes cabdals que ha d’afrontar la vila segons Som-hi per Palamós i Sant Joan. Pel que fa a la reforma del passeig, el grup municipal va votar-hi en contra perquè no explicava tots els treballs de millora.

Recorden que és un projecte de set milions d’euros, tres dels quals venen de subvencions europees, però que aquests s’han de destinar a partides concretes en dunes a la platja o equipaments per vehciles elèctrics. Unes millores que, segons Som-hi, no arreglen el passeig com podria ser els bancs o les voreres. El nou passeig eliminaria 380 places d’aparcament. Defensen que la zona per fer un nou aparcament és l’Arbreda i han presentat una moció per començar a treballar en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

Una moció que no va tirar endavant perquè el govern hi va votar en contra i argumenten que han demanat un estudi de mobilitat que, des del partit veuen com una excusa. Una gestió que posen en dubte i que els genera desconfiança, igual que els canvis al govern municipal.

Pel que fa a la seguretat, creuen que el nou pressupost hauria de contemplar la incorporació de tres agents a la policia local. Pel futur, altres projectes que consideren importants són el tanatori, un segon pavelló i “posar al dia” el mercat municipal.  
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política