L'EMD dona d'alta guals que no tributaven però que per normativa han de fer-ho

L'Estartit

Data: 11/10/2024

L’EMD de L’Estartit donarà d’alta d’ofici diferents guals que no estan donats d’alta al padró fiscal, però que per normativa ho haurien d’estar.

L'ordenança fiscal que regula la taxa per les entrades de cotxes a dins de finques privades, que es coneix coma taxa dels guals, estableix que el fet d’utilitzar de manera privada o aprofitar duna entrada de vehicles a un habitatge privat a través de les voreres o de qualsevol altre espai de domini públic està subjecte a ser imposable. 

Després d’haver fet diverses comprovacions, l’EMD ha trobat que hi ha finques que haurien de tributar per aquest fet, però que no estan donades d’alta al padró fiscal. Per això s’ha tramitat l’expedient d’alta d’ofici en el que apareix l’adreça de la finca, la seva referència cadastal, la capacitat i l’entrada del gual. Amb aquesta mesura es vol garantir que tothom compleixi amb les normatives.

Els ciutadans als quals se'ls hagi donat d'alta disposen de deu dies per presentar al·legacions davant possibles errors en les seves dades. Per poder disposar de la placa acreditativa de la llicència de gual caldrà que presentin una sol·licitud a l'EMD.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política