ERC la Bisbal d’Empordà lamenta la poca feina de gestió del dia a dia del govern

Després del primer any a l'oposició, ERC de la Bisbal d'Empordà fa una valoració de com està anant la legislatura. Celebren que en matèries com habitatge s'estiguin seguint els passos de l'últim mandat, però lamenten que la gestió del dia a dia sigui "ben justa". Des de l'oposició, defensen que intentaran tirar endavant propostes amb el consens dels diferents grups municipals.

ERC de la Bisbal d'Empordà diu que no ha estat "cap sorpresa" el primer any de mandat. Diuen que la inèrcia que ha agafat el govern no és bona, amb la necessitat d'explicar més el que es fa. Expliquen que el que s'ha fet fins ara ve de la legislatura anterior.

Sobre la gestió de l'aigua, defensen que ells ja havien fet reunions amb Agbar per parlar com liquidar el contracte. Recorden que fa 13 anys, el PSC i CiU volien declarar l'acord nul.

Sobre el Pla de Xoc, els republicans creuen que de moment "és inexistent". Des de l'oposició, buscaran fer propostes que puguin ser acceptades pel consistori. D'aquest primer any, el que diuen és que s'ha fet poca feina del dia a dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política