Josep Coll renuncia al càrrec de regidor després de 9 anys

Palamós

Data: 17/07/2024

Marc Marqués

En el Ple municipal d’aquesta setmana de l’Ajuntament de Palamós, el senyor Josep Coll, regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya ha renunciat al seu càrrec.
 

La renúncia a un càrrec electe tan important com és ser regidor del meu poble, del poble de Palamós sempre és per motius personals. I en aquest cas, si per motius personals entenem el no sentir-te a gust de la manera en què es treballa i no estar conforme amb criteris organitzatius de l'Ajuntament i no creure que ho portem de la millor manera, doncs sí, és cert..." -  Josep Coll, ex regidor delegat de Recursos Humans, Organització i Esports de l’Ajuntament de Palamós

Amb aquestes paraules ha començat el discurs de renúncia del regidor Josep Coll del Partit dels Socialistes de Catalunya. Després de 9 anys com a regidor de l’Ajuntament de Palamós, Josep Coll ha posat fi a una gran etapa.

Coll també ha volgut remarcar durant el seu discurs que la seva educació és referent a tot el que va viure amb els seus avis paterns. Unes persones endurides, valentes i que, segons el senyor Coll, van viure tres guerres. 

L’ex regidor ha finalitzat la seva renúncia donant les gràcies a totes aquelles persones que li han donat suport i sobretot a la regidora Raquel Gallego, la cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya de l’Ajuntament de Palamós. I ha deixat clar que no marxa per cap motiu de salut. 

Pere Deulofeu Garcia serà la persona que el substituirà, ja que era el que va ocupar el lloc número quatre dels socialistes a la llista de les passades eleccions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política