Els 17 hotels integrants de l’associació Costa Brava Hotels de Luxe van entregar el passat dimarts un xec per valor de 6.000 euros a la Fundació TRESC, entitat que treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat i amb trastorn mental de les comarques gironines, especialment en la modalitat de treball amb suport.
L’acte de lliurament, que es va celebrar al S’Agaró Hotel Wellness & Spa, va comptar amb la presència de Montse Cardona Iguacen (presidenta), Anna Maria Roca Loubat (direcció) i una gran part dels socis de l’entitat. El senyor Xavier Rocas, com a president de Costa Brava Hotels de Luxe, va ser l’encarregat de fer l’entrega del xec.
Durant l’acte, les representants de la Fundació TRESC van posar en valor, a més de l’aportació econòmica, la col·laboració de diversos socis de Costa Brava Hotels de Luxe que incorporen persones amb discapacitat o amb trastorn mental a les seves plantilles.
L’aportació correspon a una de les accions que Costa Brava Hotels de Luxe fa anualment per atendre a la responsabilitat social corporativa dels membres de l’associació. En anys anteriors va ser atorgat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació Som-Riures Sense Fronteres, l’Associació El Trampolí i a la Fundació Astrid-21.
Costa Brava Hotels de Luxe
L’origen del turisme a la Costa Brava es remunta a principis del passat segle XX. Des d’aleshores, l’oferta ha anat creixent progressivament. Per aquest motiu, els objectius principals de Costa Brava Hotels de Luxe són: agrupar una oferta hotelera de més qualitat, generar sinergies amb altres sectors de luxe (gastronomia, shopping, golf, cultura, etc.), facilitar l’accés a la informació sobre aquest segment de l’oferta hotelera, generar més satisfacció al client final i reforçar la imatge de marca del destí Costa Brava.
Fundació TRESC
TRESC va néixer l’any 1994 com una associació de professionals -el 2011 va esdevenir Fundació- dedicada a la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària, especialment en la modalitat de treball amb suport. Des d’aleshores, ofereixen serveis de suport a les persones que presenten dificultats específiques o necessitats especials per desenvolupar-se en alguna o diverses àrees de la seva vida. I si bé és cert que el col·lectiu prioritari a atendre són les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental, la Fundació TRESC també resta oberta a altres col·lectius que presentin necessitats de suport.
La paraula TRESC -en català antic- significa treball. D’aquí que una de les grans prioritats de la Fundació sigui la incorporació d’aquestes persones a l’empresa ordinària. La millor manera de fer-los partícips de la societat en igualtat d’oportunitats i com a ciutadans de ple dret.
Comentaris (0)