Suspensió del projecte de la Font de Baix per la presentació d'un recurs

Begur

Data: 22/08/2024

Júlia Moner 

El projecte de la Font de Baix ha quedat aturat per la suspensió del procediment de contractació d'obres. L'empresa Cosplaan Obras y Servicios Laantit, SLU, que va quedar en última posició en l'ordre de classificació del concurs, ha presentat un recurs per irregularitats en el procediment d'assignació. I això ha provocat l'aturada de les obres.

Des del Consistori de Begur hi havia moltes ganes de posar en marxa les obres a la Font de Baix. Però sembla que això haurà d'esperar. El procediment de contractació d'aquestes obres ha quedat suspès per la impugnació que ha presentat l'empresa Cosplaan Obras y Servicios Laantit, SLU que va quedar en quarta i última posició durant el procés d'adjudicació.

El 25 de juny, el Ple de l'Ajuntament va adjudicar el contracte a l'empresa Rubau Tarrés Sau, que va obtenir la primera posició en l'ordre de classificació. Però des de Cosplaan Obras y Servicios Laantit consideren que hi ha hagut irregularitats en el procediment d'assignació.

D'aquesta situació s'ha derivat la presentació d'un recurs especial davant del Tribunal Català de Contractes, que ha provocat la suspensió automàtica del procediment fins que es resolgui el cas. I, conseqüentment, un retard en l'inici de les obres.

De moment, la situació queda paralitzada i des de l'Ajuntament no es pot determinar quan es reprendrà el procediment, ni quan es podrà formalitzar el contracte. Però s'espera que els tràmits siguin força ràpids i, en breu, es reprengui el procés.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política