Suport a la iniciativa de Junts pels habitatges afectats per la llei de costes

Platja d'Aro tira endavant la moció de Junts per donar suport a la iniciativa que el mateix partit va presentar al Congrés. Es tracta d'una proposició no de Llei per regularitzar els habitatges afectats per la llei de costes.

Després que Junts per Catalunya registres aquest 14 d'octubre al Congrés una proposta per regularitzar els habitatges afectats per la llei de costes a Platja d'Aro, el grup municipal de Junts va presentar una moció al darrer ple per donar suport a la iniciativa.

La proposta contempla establir que els immobles per llei es puguin transmetre seguint el que prescriu la llei hipotecària, donant seguretat jurídica als titulars o a terceres persones que puguin tenir interès en aquests habitatges.
Ara bé, la moció tot i tirar-se endavant amb 14 vots favorables, des de Junts lamenten que Vox votés en contra i que Vall d'Aro en Comú i ERC s'abstinguessin. Des de Junts creuen que es tractava d'una moció apolítica.

La proposta que va presentar Junts al Congrés és no legislativa i faltarà que el Govern de l'Estat plantegi aquesta modificació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política