Ple extraordinari a Sant Feliu sobre el contracte de concessió del Porta Ferrada

Marc Marquès

La política no descansa. Tant és així que l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha conduït un ple extraordinari per parlar sobre el contracte de concessió de serveis per a la gestió integral del Festival de la Porta Ferrada.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat un ple extraordinari en ple mes d'agost per tractar el contracte de concessió de serveis per a la gestió integral del Festival de la Porta Ferrada entre 2025 i 2027. Un contracte que té una complexitat de tramitació administrativa.

Han aprovat la publicació de l'anunci previ i l'estudi de viabilitat econòmica de la concessió. No han entrat en detall de les clàusules del ple, ja que la sessió d'aquest dimarts al matí ha estat una sessió pública. Per tant, han mantingut l'anonimat d'aquestes clàusules.

Des de la direcció artística del Porta Ferrada preveuen uns ingressos de més 3M d'euros l'any vinent i un benefici industrial de l'empresa d'un 6%, com és habitual en un contracte de concessió de serveis.

El contracte es traurà per tres anys i el seu valor estimat, segons han comentat al ple de l'Ajuntament és de 10M i mig d'euros aproximadament. L'estudi de viabilitat econòmica estima que l'aportació màxima municipal serà de 300.000 euros.

Regidors i regidores presents al ple han dit la seva. La regidora d'Esquerra Republicana, Sílvia Romero ha assenyalat que el contracte no s'adequa al cent per cent al que ells preveuen.

El regidor Jordi Lloveras de Guíxols al Carrer també s'ha abstingut. I la regidora Nines Rivas de Junts per Catalunya ha aprofitat per parlar de la gestió del Porta Ferrada.

I aquesta ha estat la rèplica de l'alcalde, el senyor Carles Motas. Qui ha dit que si la cultura és essencial per a la societat, necessita el suport de les administracions.

El ple ha finalitzat amb les abstencions d'Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i Guíxols al Carrer i els vots a favor de l'equip de govern.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política