L’APEI i l'Ajuntament han signat un acord pel desenvolupament econòmic de la Pietat

Palamós

Data: 04/07/2024

Júlia Moner 

L’Associació Palamosina d’Empresaris i Industrials ha signat un acord d’intencions amb l’Ajuntament de Palamós per poder presentar definitivament a la Generalitat un projecte viable, que permeti tirar endavant la zona de desenvolupament econòmic de la Pietat.

Després d’insistir durant més de 16 anys, l’Associació d’Empresaris i Industrials de Palamós ha aconseguit que el projecte, per desenvolupar una nova zona de creixement i activitat econòmica a la zona del paratge de la PIETAT, faci els seus primers passos i comenci a ser una realitat.

El consistori i l’Associació han signat l’acord, amb l’objectiu de sumar expertesa entre els tècnics de l’Ajuntament i el tècnic que aporta l’associació d’empresaris. I el busquen a partir d’ara, és desenvolupar una proposta acurada que compleixi tota la normativa vigent, en referència al medi ambient i la sostenibilitat.

Des de l’Associació d’Empresaris i Industrials insisteixen que sempre han sigut molt curosos amb la legislació i el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. I, per això, fa anys van invertir en els terrenys al voltant de la zona de la indústria preexistent, que és l’actual Nichirin.

L’acord ha sigut aprovat per majoria en el ple de l’ajuntament, amb el suport de tots els partits menys un, la CUP, que ha assegurat que no veu la necessitat d’una zona industrial a Palamós.

On comença, però, aquesta urgència de tenir una zona industrial?

L’últim dictamen mediambiental que es va obtenir va ser desfavorable. Però a hores d’ara, les respostes dels partits polítics semblen indicar que a la tercera anirà la vençuda i es procedirà al desenvolupament econòmic de la Pietat.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política