L’Ajuntament de Begur aprova inicialment el nou reglament dels cementiris

Begur

Data: 25/09/2024

L’Ajuntament de Begur ha aprovat inicialment el nou reglament dels cementiris municipals de Begur i d'Esclanyà, fet que representa un pas endavant per regular la gestió d’aquests espais, amb l’objectiu de garantir unes condicions òptimes per a la seva conservació, respecte i ús.

El document normatiu preveu mesures pel manteniment de les instal·lacions, estableix clarament les condicions d’ús de les sepultures i les concessions, i reforça les conductes de comportament dins dels cementiris per preservar la tranquil·litat i dignitat que aquests espais requereixen. Amb aquesta regulació, es busca assegurar que els cementiris continuïn sent un lloc adequat per al recolliment i la memòria.

L’aprovació inicial del reglament implica l’obertura d’un període d’exposició pública en què els veïns i veïnes de Begur podran presentar al·legacions o suggeriments. Un cop superada aquesta fase i revisades les aportacions ciutadanes, el reglament haurà de ser aprovat definitivament pel ple municipal. Mentrestant, els vilatans i les vilatanes interessats poden consultar el document a la web de l'Ajuntament o de forma presencial al mateix consistori. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política