La Junta de l'EMD reclama el retorn d'ingressos irregulars de l'expresident i exsecretari

L'Estartit

Data: 18/10/2024

Raül Martín Moreno


L'EMD exigeix que es retornin els ingressos indeguts que es van descobrir en l'auditoria econòmica realitzada a l'inici del mandat a l'expresident Francesc Ferrer i a l'exsecretari Josep Carreras. Algunes irregularitats són l'incompliment d'informació al Ministeri d'Hisenda, factures inexistents, pagaments de dietes injustificades o retribucions que no tenien l'aval de la Junta de veïns, entre d'altres



La Junta de veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit reclama el reintegrament dels ingressos irregulars que es van detectar en l'auditoria econòmica que es va fer a l'EMD a l'inici de l'actual mandat a l'expresident Francesc Ferrer i el seu exsecretari Josep Carreras. L'auditoria va detectar que entre els anys 2019 i el 2023, l'expresident Ferrer va percebre de forma irregular una quantitat de 3.344, 23€  en concepte de retribucions i endarreriments que no van passar pel plenari i dietes no justificades.

D'altra banda, pel que fa a l'exsecretari-interventor se li reclamen un total de 3.372, 88€ en concepte de percepcions indegudes abonades entre els anys 2021 i 2023. Aquestes reclamacions venen avalades per l'auditoria externa que l'EMD va encarregar a l'inici de l'actual mandat i que va detectar greus irregularitats en la gestió administrativa i financera de l'EMD quan ferrer va estar a la presidència.


Les conseqüències negatives de la gestió financera de l'anterior mandat pot comportar una responsabilitat patrimonial als màxims responsables del moment, perquè en el seu moment ja es va posar en coneixement de la Fiscalia i de les autoritats competents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política