Paula Blasi, del Massi Baix Ter, és la millor jove al Giro della Toscana

Torroella de Montgrí

Data: 02/09/2024

Paula Blasi, del Massi Baix Ter, és la millor jove al Giro della Toscana, on ha acabat quarta a la classificació general. La corredora catalana continua col·leccionant bons resultats en el seu primer any de competició dies després de ser quarta al Tour de l’Avenir femení, la prova per etapes més important del món.

El Massi Baix Ter Women’s Team, de Torroella de Montgrí, va participar de dijous a diumenge de la setmana passada al Giro della Toscana Internazionale Femminile – Memorial Michela Fanini, una cursa per etapes de categoria 2.2 que va tenir en Paula Blasi la seva corredora més destacada.

Després de quatre dies de competició, la ciclista catalana va ser la millor jove de tota la prova i va ser quarta a la classificació general, a només 47 segons de la guanyadora, la belga Margot Vanpachtenbeke. El podi el van completar la lituana Rasa Leleivyte i la ucraïnesa Olha Kylynuch. Blasi va completar les quatre etapes amb un temps total de 9 hores, 18 minuts i 21 segons, suficient per encapçalar la classificació de joves per davant d’Elisa de Vallier i Romina Hinojosa. Per part del Massi Baix Ter també van completar el Giro della Toscana Ainara Albert -en 73a posició- i Laia Bosch -que va ser 77a-.

El Massi Baix Ter torna a competir del 8 al 10 d’aquest mes de setembre a Gipuzkoa en una de les últimes proves del 2024. A més, Paula Blasi i Ainara Albert, competiran aquest mes amb la selecció al Campionat d’Europa de Ciclisme en Ruta que tindrà lloc del 20 al 24 de setembre a Drenthe, als Països Baixos.