El Pessebre Vivent de Calonge celebra la 23a edició amb novetats i centenars de visitants

Calonge i Sant Antoni

Data: 30/12/2024

Raül Martín Moreno

El Pessebre Vivent de Calonge celebra la seva 23a edició al Castell Medieval, amb més de cinquanta figurants i escenes com els dimonis, el caganer i els Reis d’Orient. L’esdeveniment combina tradició i gastronomia local, oferint caldo, pa amb allioli i vi del porró durant el recorregut.


Un dels tractius de Nadal per veure a diferents municipis és el pessebre vivent que engloba una gran varietat d’escenes que representen com va ser el naixement de Jesús i com la vila estava muntada amb diferents oficis, tradicions i costums de l’època. Calonge no s’ha volgut perdre una altra edició del pessebre vivent i ja en suma un total de 23 amb milers de visitants que han passat durant els dies de festa pel Castell Medieval que componen un total de més de cinquanta figurants repartits en diferents escenes i que aquest any ha tingut una sèrie de canvis.

És un pessebre que té el seu atractiu, perquè a més que és exterior, i es recorre el Castell de Calonge té escenes com els dimonis, els àngels, la visita dels tres reis d’orient o el caganer entre d’altres. A més, també es descriu com un pessebre amb diferents tasts gastronòmics per fer el recorregut. A l’entrada et donen caldo calent per combatre el fred d’hivern on més endavant es pot agafar pa torrat amb allioli i pels adults tastar un mica de porró. Bastonets de pa i talls de xocolata conclouen el mercat que es troba al final del pessebre, tot a punt per veure el naixement. Per l’organització poder representar un altre any el pessebre vivent és un autèntic repte.

Les representacions del pessebre són a les set de la tarda, on s’ha de comprar una entrada prèvia per internet o bé a la taquilla que es troba al carrer Major. L’1 de gener és l'últim dia que es fa representació del pessebre on tancaran així un altre any de milers de visitants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura