El CH Palafrugell comença la temporada amb victòria (4-2)

Data: 21/10/2024

El Club Hoquei Palafrugell ha començat la temporada de la millor manera, amb victòria. Els de Cesc Linares es van imposar al Lloret per 4 gols a 2, i a més a casa amb tota l'afició.

El primer gol no va trigar massa a arribar. Biel Mir va obrir la llauna ja al minut 4 de partit. Al llarg de la primera meitat van tenir moltes ocasions, però les més clares van ser dues boles aturades. La primera, un penal que Eloi Matas va xutar al minut 15, però que no va aconseguir marcar. I la segona, una falta directa fruit d'una targeta blava que va veure Hugo Laguna quan faltaven 4 segons per arribar al descans. Aquesta directa la va xutar Gerard Pujol, però també sense èxit. Aquests dos errors els van passar factura ràpidament, perquè a la represa se'ls va complicar el partit. En qüestió dels 4 primers minuts de la segona part el Lloret va marcar dos gols, passant de perdre 1-0 a anar per davant per 1 a 2. Els golejadors van ser Aleix Pastor i Marc Font.

De la mateixa manera que en pocs minuts el Lloret va marcar 2 gols, el Palafrugell va fer el mateix al minut 35 de partit, posant-se 3 a 2 amb gols de Gerard Pujol i d'Eloi Matas. Va sentenciar el partit fent el 4-2 Jordi Mateos. Quan faltaven 4 minuts pel final els de Lloret van tenir opció a fer el tercer gol amb una falta directa, però Hugo Laguna tampoc va aconseguir superar a Albert Buch.

Amb aquesta primera victòria el Palafrugell és 5è a la classificació. Aquest dissabte que ve jugaran a la pista del Taradell.