El Palamós CF aquest diumenge visita al Castelldefels

Palamós

Data: 10/10/2024

La Lliga Elit de futbol continua i aquest cap de setmana el Palamós jugarà el quart partit de la temporada contra un equip amb el que estan empatats a punts: el Castelldefels.

El Palamós CF afrontarà aquest cap de setmana el quart partit de lliga d'aquesta temporada. I ho farà després d'haver empatat a un gol amb el Can Vidalet, guanyat 1-2 al Figueres, i perdut amb el San Mauro per 0 gols a 3 el passat diumenge a Palamós. Per tant, per ara porten un balanç d'una victòria, una derrota i un empat. Aquest cap de setmana intentaran tirar la balança cap a positiu sumant punts contra el Castelldefels, que els treu dues posicions a la classificació tot i haver sumat els mateixos 4 punts en els tres primers partits.

El Palamós és setè, havent marcat tres gols i havent-ne encaixat cinc, mentre que el Castelldefels és cinquè havent celebrat cinc dianes i havent rebut quatre gols.

El partit es jugarà aquest diumenge 13 d'octubre a les 12 del migdia a 'Els Canyars', el camp municipal de l'equip del Baix Llobregat.