Ullà acull la presentació de la Banca Mòbil de Catalunya

Ullà

Data: 20/09/2024

El Govern de Catalunya, conjuntament amb Caixa Bank i Caixa d'Enginyers han iniciat el projecte la Banca Mòbil de Catalunya. Un projecte que ha d'acostar les entitats bancàries als municipis on ja no hi ha oficines. El servei s'ha presentat a Ullà on hi ha assistit la consellera d'Economia i Finances, Alícia Romero. A comarques gironines, la Banca Mòbil ha d'arribar a 95 municipis. 

El projecte de Banca Mòbil a Catalunya s'ha presentat a Ullà. El servei té com a objectiu acostar les entitats bancàries als municipis més petits de Catalunya. El govern ha explicat que el projecte es va idear durant legislatura anterior i que ha de ser una eina per arribar a tothom.

Són tres oficines mòbils que donaran servei a 56.000 persones de 95 municipis gironins. Cada entitat visitarà dos cops al mes cada municipi per fer una assistència que és necessària per als pobles i els ciutadans.

La Banca Mòbil sorgeix per la necessitat de dotar d'oficines bancàries als municipis catalans. Amb aquest projecte es vol donar suport a la ciutadania, sobretot a la gent més gran, ja que el 70% dels seus usuaris són majors de 65 anys. Des de 2008, a Catalunya han tancat el 73% d'oficines bancàries. En total, seran 503 municipis catalans els que rebran la Banca Mòbil.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política