L’oposició de Sant Feliu de Guíxols crea el nou portal de comunicació Les Veus.cat

Les veus.cat és la nova plataforma de comunicació impulsada per l'oposició a Sant Feliu de Guíxols. Junts per Sant Feliu, Esquerra Republicana, Guíxols des del Carrer i Més.Cat denuncien que estan sent vetats dels mitjans de comunicació locals i les xarxes socials municipals. Durant la presentació han criticat que el reglament de mitjans de l'ajuntament no es modifica des del 2005 tot i les denúncies interposades al Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Els partits de l'oposició de Sant Feliu de Guíxols han posat en marxa lesveus.cat, una nova plataforma de comunicació de la ciutat. La decisió de crear les veus es pren quan arriba l'advertència formal del CAC , però no es va convocar la comissió de redacció del reglament de mitjans. Denuncien que des dels mitjans locals "s'està enfocant en la informació del govern i es deixa de banda la resta de grups". 

Expliquen que s'han reunit amb el govern municipal les últimes legislatures i que sempre han negat la reforma del reglament de mitjans. Una normativa que no garanteix la seva presència als mitjans en comparació a les aparicions de l'equip de govern. 

La nova plataforma publicarà els continguts de les quatre formacions polítiques. Han explicat que hi haurà publicacions audiovisuals amb valoracions dels plens municipals. També hi haurà debats amb els membres dels quatre partits polítics. Recorden que la seva veu representa al 42% de la ciutadania de Sant Feliu de Guíxols. 

Posen en valor que són quatre formacions amb posicionaments polítcs diferents. La plataforma, diuen, respectarà les opinions de cada grup per garantir la pluralitat. 

Les veus.cat expliquen que inclourun espai on la ciutadania pot enviar un avís, denúncia o suggeriment. També han avançat que es publicarà en paper. Recorden que el CAC ha advertit a l'Ajuntament i que seguiran denunciant "cada incompliment" de la normativa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política