Laura Millán: "La cultura, el territori i la cohesió social són les línies d’actuació"

Palafrugell

Data: 08/09/2024

La número dos a la llista del PSC de Palafrugell, Laura Millán, serà la nova alcaldessa de la ciutat. El nomenament arriba després que Juli Fernández deixi l'alcaldia per ser el número dos de la Conselleria d'Economia de la Generalitat de Catalunya. Una possible data pel ple d'investidura és el 8 d'octubre. 

Laura Millán serà l'alcaldessa de Palafrugell quan l'actual alcalde, Juli Fernández, deixi el càrrec. Fernández serà el número dos a la Conselleria d'economia i Millán agafarà el relleu. Ho fa amb el suport del partit i els socis de govern, Som Gent del Poble. 

Explica que la possiblitat de ser alcaldessa estava sobre la taula, però no aquesta legislatura. Assumeix el càrrec amb il·lusió i responsabilitat i sap que té un full de ruta clar pels dos anys i mig que resten de mandat.

Millán ja va anar a les llistes del PSC a les eleccions municipals de 2019. Després d'una legislatura a l'oposició, el 2023 van guanyar les eleccions i formar govern. Ha estat al davant de les regidories de Joventut, Festes i Grans Esdeveniments. Això ara canviarà. 

El ple municipal de setembre se celebrarà el dimarts 24 de setembre. Està previst que aquella mateixa setmana, Juli Fernández deixi el càrrec i comenci el compte enrere de 10 dies hàbils per nomenar Millán. Una opció és que el ple d'investidura sigui el dimarts 8 d'octubre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política