Josep López de Lerma és nomenat Fill Predilecte de Sant Feliu de Guíxols

Des d'aquest dissabte, Josep López de Lerma és fill predilecte de Sant Feliu de Guíxols. En un acte al teatre Narcís Masferrer, López de Lerma ha rebut el reconeixement per la seva trajectòria política de la mà de l'alcalde, Carles Motas, i el primer tinent d'alcalde, Josep Melcior Muñoz. Un nomenament que ha estat criticat per l'oposició per la falta de consens.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha nomenat 'Fill Predilecte de sant Feliu de Guíxols' a Josep López de Lerma. Ho ha fet per homenatjar la seva trajectòria política. Ell s'ha mostrat agraït i ha expressat el seu desig de què el seu arxiu sigui a Sant Feliu.

Va ser diputat al Congrés des de 1980 fins a l'any 2004 i sempre ha reivindicat el seu esperit guixolenc. Un dia assenyalat pel consistori. López de Lerma també va ser regidor de Sant Feliu i és el responsable, per exemple, del reglament orgànic municipal i l'han posat d'exemple per mostrar com "el treball ben fet persisteix".

El nomenament de López de Lerma , però, és el primer que no compta amb el consens de tot el consistori. Es va aprovar amb els vots de Tots per Sant Feliu i el PSC i amb tota l'oposició votant en contra. Des de Junts per Sant Feliu critiquen que el govern hagi fet un "ús partidista" de la distinció, mentre que Guíxols des del Carrer creu que és un nomenament controvertit. És per això que lamenten que el nomenament no s'hagi aconseguit mitjançant un acord ampli.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política