El contracte de l’aigua, l’habitatge i joventut: tres dels dubtes de la CUP de La Bisbal

Falta de transparència i les mateixes polítiques de fa 10 anys. Aquesta és la valoració de la CUP de la Bisbal d'Empordà després del primer any de mandat. Són a l'oposició i asseguren que la faran de manera responsable presentant propostes i lluitant en matèries com la gestió de l'aigua i l'habitatge.

La CUP de la Bisbal d'Empordà ha valorat el primer any del govern municipal. Ho fan lamentant la poca transparència de l'executiu i amb molts dubtes de les seves actuacions. Creuen que hi ha un "desmantellament" del cos tècnic de l'ajuntament, que són "els que acaben fent efectives les polítiques". Assenyalen que la comissió de l'aigua on diuen que no s'ha escoltat a la ciutadania i que no s'ha licitat el nou contracte de gestió de l'aigua, encara que defensen que la solució és la municipalització del servei.

En matèria d'habitatge, celebren que el govern segueixi la línia de l'última legislatura. Assenyalen que el preu mitjà del lloguer ha passat dels 350 euros del 2015 als 508 de 2022. També els preocupa la situació de les llicències de pisos turístics.

La formació va presentar una moció per regular-ne l'atorgament, però tot el govern va votar-hi en contra. En matèria de joventut, també critiquen la poca oferta i l'augment policial al carrer. Lamenten també que s'hagi aturat el projecte de recollida porta a porta i qualifiquen les feines que s'han fet fins ara "d'insuficients per la ciutat".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política