Alberto Mas explica que té el recolzament del partit i de l'equip de govern

El regidor del Partit Popular de Calonge i tercer tinent d'alcalde, Alberto Mas, s'ha reunit amb el seu partit per donar explicacions sobre el presumpte frau immobiliari. La fiscalia li demana cinc anys de presó pels fets de 2007 i 2008. Mas diu que té el suport del partit i també dels seus companys de govern que defensen la presumpció d'inocència.

Alberto Mas s'ha reunit amb la direcció del PP gironí. Segons el Diari de Girona, Mas ha donat explicacions sobre el presumpte cas de frau immobiliari proper als 500.000 euros. El tercer tinent d'alcalde calongí diu que el seu partit li dona suport i defensa la presumpció d'innocència.

Els partits de l'oposició han demanat a l'alcalde apartar a Mas de l'executiu municipal. El polític popular, però, explica que compta amb el suport dels companys de govern.

Respecte a la presentació d'una querella per part de la regidora de SOM Calonge, Maria Creu, Mas diu que se n'ha assabentat per la premsa i que no li han notificat res.

Mas reafirma que el cas ja ha prescrit. Segons va avançar el diari Crónica Global, la Fiscalia demana cinc anys de presó pel presumpte frau immobiliari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política