El Palamós CF disputa el primer amistós a l’Estadi davant la UE Olot (0-2)

Palamós

Data: 26/08/2024

El Palamós CF ha arribat a la meitat de la pretemporada. Ho ha fet aquest diumenge en l'amistós davant la UE Olot on els garrotxins s'han imposat per 0-2. Els d'Amós Gasca van acumulant minuts i fins ara ho han fet contra equips de categories superiors. Els pròxims amistosos els disputaran contra equips de Primera Catalana i el Figueres, amb qui es trobaran durant la temporada.

El Palamós CF ha disputat el primer amistós a l'Estadi. Ho ha fet amb derrota per 0-2 davant la UE Olot. Més enllà del resultat, el degà s'ha enfrontat a un rival que competirà dues categories per sobre i no s'ha arrugat ofensivament. Els d'Amós Gasca han començat atacant amb una rematada per sobre la porteria i un contraatac d'Abdul que ha aturat Ballesté.

El pes del joc, però, l'han portat els olotins. Porten més setmanes d'entrenaments i han trobat el perill per les bandes i a pilota aturada. Marc Mas i Pau Salvans han estat els més perillosos de l'equip de la Garrotxa. S'ha vist un Palamós junt al darrere i que ha intentat tapar els atacs interiors dels visitants, que no han trobat l'encert a la primera meitat.

A la represa, sí que han vist porteria. La centrada de Pedro del Campo ha trobat a Albert Torras que ha marcat el 0-1 al 60'. Els palamosins han respost amb una rematada centrada de Marc Mora. La segona part ha estat un carroussel de canvis dels dos equips. A cinc minuts del final, Iker ha vist com li anul·laven l'empat a u per fora de joc. Al noranta, el jove Marc Comamala ha connectat un fort xut per anotar el 0-2 definitiu. Un partit per anar agafant rodatge de cara a l'inici de lliga.

L'Olot comença la lliga aquesta setmana. Han marxat contents de Palamós i han elogiat la faceta defensiva dels de Gasca. Per la seva banda, el degà arriba a la meitat de la seva pretemporada. Després d'un inici amb més entrenaments, ara els hi falten quatre amistosos més abans de debutar a Lliga Elit. El pròxim serà aquest dimecres a Tossa de Mar.