El Palamós CF comença la lliga empatant davant el Can Vidalet

Palamós

Data: 23/09/2024

El Palamós ha començat la Lliga Elit amb un empat davant el Can Vidalet. Els d'Esplugues de Llobregat s'han avançat al minut 42 gràcies al gol de Raul. Roger March ha empatat pels palamosins quan faltava un quart d'hora pel final. Un debut amb bon joc, diverses ocasions, però que no ha permès començar amb els tres punts.

Empat a u entre Palamós CF i Can Vidalet. Els dos equips ja s'havien trobat la temporada passada i volien començar la lliga amb victòria. Jugar a casa ha donat un extra als palamosins que han avisat amb una rematada d'Antequera i una altra d'Izan. Cantarero ha recuperat una pilota a prop de l'àrea, la seva centrada no ha trobat rematador i al contraatac el Can Vidalet ha tingut el primer del partit.

Jordi Cereza ha aturat una rematada de Roger per evitar el 0-1. A la mitja hora de joc, Ivan ha enviat una pilota a l'àrea i el rebuig del porter li ha caigut a Mercader que l'ha enviada fora. Amós Gasca sabia que la clau era el control de la pilota i el Palamós ha aconseguit dominar. Tot i això, quan millor estaven els locals, han marcat els visitants. Oussama ha tret un xut sobre la línia i el rebot ha afavorit a Raul que ha fet el 0-1, just abans del descans.

A la represa, els del Baix Llobregat han sortit a pel segon. El degà ha anat reaccionant i Iker ha posat a prova a Ivan Casado amb una falta directa. Al 65, Cereza ha salvat el Palamós aturant una rematada a la sortida d'un córner. El cansament s'ha fet notar i, a falta de joc, ha aparegut la pilota aturada. Roger March ha rematat una falta d'Iker per empatar el partit al 75'.

Pocs minuts després, Abdul s'ha plantat sol davant el porter, però, amb el regat, se li ha escapat la pilota. Iker ho ha tornat a prova amb un xut des de la frontal que ha rebutjat el porter. 1-1 final amb bones sensacions, però poc satisfactori.

Aquest partit és un exemple de què és jugar a Lliga Elit. En aquesta jornada, dels vuit partits quatre han acabat empatats i només un amb un resultat de més d'un gol de diferència. El pròxim rival és un dels més esperats. El Palamós CF visitarà Vilatenim per jugar el primer derbi gironí de la temporada davant el Figueres.