El Bisbal Bàsquet guanya al CB Prat i continua viu a Lliga Catalana

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ha guanyat al CB Prat 71-64. L'equip de Carles Rofes ha fet un partit molt sòlid en defensa i amb un bon encert l'últim quart, que els ha permès endur-se el duel. Jaume Solé ha estat el màxim anotador amb 31 punts. Havien de guanyar per tenir opcions a la Lliga Catalana i ara hauran d'esperar al resultat del partit entre el Prat i el Mataró. Necessiten que els del Baix Llobregat guanyin i esperar al bàsquet average.

Victòria de prestigi del Bisbal Bàsquet davant el CB Prat per 71-64. Era la segona jornada de Lliga Catalana i els bisbalencs necessitaven guanyar per continuar vius a la competició. Han començat bé, amb un parcial de 7-0. L'equip del Baix Llobregat ha reaccionat i ha evitat que els locals poguessin marxar al marcador. En el segon quart han aconseguit posar-se per davant. Això ha estat un miratge, perquè el Bisbal Bàsquets s'ha refet i ha marxat al descans amb cinc punts d'avantatge, 29-24.

Els dos equips han notat la pretemporada en la manca d'encert els primers 30 minuts. El tercer període també ha estat fluix en anotació. L'equip de Carles Rofes ha tornat a marxar set punts amunt. El Prat ha millorat l'encert exterior i s'ha posat a dos punts. Un parcial de 2-8 a l'últim quart ha permès als visitants posar-se quatre punts per sobre. Han mantingut la diferència fins que un tap i una cistella de Lamin han despertat l'equip i el pavelló.

Els últims minuts han estat de Jaume Solé. Sis punts seguits han donat ales als bisbalencs, però dos triples del Prat han tornat a igualar el duel. Un triple més de Solé ha acabat sentenciant el partit, que ha acabat amb set punts de diferència.
decla

El Prat encara ha de jugar un partit de Lliga Catalana, però ha marxat de la Bisbal amb males sensacions. Un dels punts forts d'aquest duel han estat les defenses. Ara toca treballar l'atac.

.
El Bisbal Bàsquet està empatat a una victòria amb el Mataró. Per disputar la final de la competició, tocarà esperar al partit entre el Prat i els del Maresme.