INTERVÉ: Sara Adroer, directora de comunicació
El White Summer arriba al seu final consolidat com el "market" d'estiu de referència a la Costa Brava. La setena edició ha presentat unes xifres d'assistència en sintonia amb les dels darrers anys, però superiors quant a creixement econòmic.
Amb uns números de públic semblants als de l'any passat, 140.000 persones han passat aquest agost pel festival ubicat al Mas Gelabert, a les Serres de Pals. Tot i això l'impacte econòmic ha estat d'uns 6 milions d'euros, un 20% més que el 2017, amb una facturació als diversos establiments que ha pujat fins al 30%. El White Summer, a més, ha generat 150 llocs directes de treball, a part dels 550 indirectes de tots els negocis de restauració i botigues. Sembla ser que dins el recinte palsenc no s'hi ha notat la tendència a la baixa que ha patit el sector turístic aquest estiu.
L'organització reconeix que el "feedback" per part dels assitents ha estat molt bo i que s'ha agraït molt el caire familiar que ha adquirit White Summer, amb una programació més farcida que mai d'activitats per a tots els públics. Prova d'això és que el dia que més visitants van rebre va ser el dia del concert del grup de moda entre els més petits, el Pot Petit. Acabada aquesta edició ja toca carregar piles i preparar la propera, que apostarà fort per l'expansió a altres mercats físics i digitals.
Mentrestant, per fer la cloenda del White Summer 2018, un mestre de cerimònies idoni: Ramon Mirabet. el músic de Sant Feliu de Llobregat havia estat anunciat pocs dies abans com a concert sorpresa de fi de festa. A Pals hi va portar un breu però intens concert que va comptar amb els seus grans èxits, com "Those little things", "Home is where the heart is" o "Magic".
Comentaris (0)