El Palafrugell perd però dona la cara a la pista del líder (5-1)

Palafrugell

Data: 09/12/2020

Imatges: Hockey Global

Un combatiu Palafrugell va caure aquest dilluns al Palacio de Deportes de Riazor davant el líder de la categoria amb un resultat final de 5-1. Els de Xevi Garcia es van desplaçar a Galícia per disputar el partit ajornat per coronavirus corresponent a la sisena jornada de l'OK Lliga.

Els de Juan Copa s'avançaven al marcador al minut 4 de partit amb un polèmic gol de César Carballeira que els arbitres van donar per bo.

Segons més tard Caco Ceschin aprofitava l'ocasió de xutar una falta directa, després que l'autor del primer encert veiés una blava. Amb aquest gol, els de Palafrugell posaven l'empat 1 a 1 al marcador. La segona ocasió d'or arribava dos minuts més tard en forma de penal. Marc Figa, però no el va aconseguir transformar davant Carles Grau.

Va ser Maxi Oruste l'encarregat de tornar a avançar els locals al marcador, posant el 2-1 amb el que es quedaria l'electrònic els 15 minuts restants del primer temps.

I si a la primera meitat es van cantar tres gols, a la segona, tres més, en aquest cas, tots tres dels locals. Jordi Adroher anotava el 3-1 amb aquest xut de falta directa. Van ser Oruste de nou qui va posar el 4-1.

Els gallecs també van tenir dues ocasions de xut a pilota aturada. Franco Platero va xutar un penal i Adroher una falta directa, que no van aconseguir transformar en cap dels dos casos davant la porteria de Linu.

Platero, però, va ser qui, a falta de poc més d'un minut, va posar el 5-1 final al marcador sentenciava el partit i els donava el rècord històric d'encadenar onze victòries consecutives.

Malgrat la derrota, la valoració dels palafrugellencs és positiva. Tornen cap a Palafrugell sense puntuar, però amb el cap ben alt, bones sensacions, i satisfets de la imatge que van donar sobre el terreny de joc.

Els blancs i negres mantenen amb 9 punts la mateixa desena posició que ocupaven abans del duel.

Aquest diumenge visitaran el Reus, i en qüestió d'una setmana recuperaran també els partits ajornats amb el Voltregà i el Lloret -dimecres 16 i divendres 18-, i rebran a casa al Lleida el diumenge 20 de desembre.